Pentru un părinte, cea mai mare provocare nu este să își educe copiii ci
să se educe pe el însuși în așa fel încât să fie un bun părinte!

CURS FAMILII MONOPARENTALE

MINI CURS GRATUIT

Preambul mini curs - Familii Monoparentale
Pricipalele probleme și riscuri
Iubirea față de copilul tău
Reguli obligatorii pentru familii monoparentale 1
Relugi obligatorii pentru familii monoparentale 2
Rolul tatălui
Rolul mamei
De ce dispare unul din părinți?
Principalele greșeli pe care le fac părinții singuri

Înregistrare Curs

Introdu adresa ta de email in campul de mai jos si gata, te-ai inregistrat. Din acel moment vei incepe sa primesti pe email cursul structurat pe module pentru ca tu sa ai timp sa intelegi si asimilezi toate informatiile.

Vei învăța cum să faci față provocărilor pe care le implică viața de părinte singur în așa fel încât copilul tău să se dezvolte frumos și echilibrat!

DE CE SĂ TE ÎNSCRII LA CURS?

✓ Vei afla care sunt principalele probleme ale familiilor monoparentale și riscurile care planează asupra copiilor

✓ Vei învăța cum să îți arăți iubirea în așa fel încât copilul tău să nu se îndoiască nici o clipă că este iubit și să treacă mai ușor peste faptul că părinții lui s-au despărțit

✓ Vei afla care sunt cele mai importante reguli ale familiilor eficiente și cum funcționează ele în cazul familiilor monoparentale

✓ Vei primi informații despre rolul mamei și rolul tatălui și cum poate fi suplinită lipsa unuia din părinți

✓Vei afla de ce după divorț, de cele mai multe ori, unul din părinți dispare și ce poți face în acest sens

CURS FAMILII MONOPARENTALE

Sunt licențiat în economie și am studii postuniversitare și doctorale în domeniul sociologiei. Am avut și am în continuare o carieră frumoasă de care sunt foarte mândru: înainte de 30 de ani eram deja consilier local în Timișoara iar până la 40 de ani am mai fost ales de două ori ca membru al Consiliului Județean Timiș.

Sunt lector universitar și director al Agenției pentru Intreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului Timișoara.

Pe lângă pregătirea teoretică și experiența profesională, pot însă să spun că viața m-a pus deseori la încercare oferindu-mi numeroase lecții. Sunt tatăl a 3 copii minunați, doi băieți și o fetiță.

2016 pot spune că a fost unul din momentele cruciale din viața mea – fosta mea soție a ales alt drum și eu am rămas singur cu copiii.

A urmat o perioadă critică, atât pentru mine cât și pentru copii. Am citit enorm de mult, m-am informat și am urmat cursuri elaborate de profesori de la universități prestigioase. Am pus în practică tot ce am considerat util și am reușit să depășesc momentele cele mai dificile. În perioada de după divorț am interacționat cu o mulțime de părinți singuri și am fost surprins să văd mulțimea de greșeli pe care aceștia o comiteau involuntar. Cursurile și cărțile m-au ajutat să văd mai bine și propriile mele greșeli. În final, toată această experiență teoretică și practică a mai determinat o schimbare. Am renunțat la vechile mele businesuri (comerț și construcții) și m-am dedicat educației parentale.

Am creat în acest sens o mulțime de articole pe care le împărtășesc cu voi pe facebook prin Pagina de Parenting by Adrian Pășcuță și în grupul dedicat familiilor monoparentale – părinți singuri, pe blogul adrianpascuta.ro și prin intermediul conferințelor și cursurilor pe care le organizez.